Teatr Variete Muza to bez wątpienia najpiękniejszy obiekt w Koszalinie i okolicy na organizację tej wyjątkowej uroczystości.

Stylowa aranżacja wnętrza podniesie rangę każdej uroczystości i doda jej klasy.

Całość dopełnia bardzo dobra kuchnia oraz wykwalifikowana obsługa kelnerska.

Poniżej znajdą Państwo szczegóły dotyczące organizacji przyjęcia weselnego w naszym Teatrze:

  1. Liczba uczestników: max 250 osób.
  2. Preferujemy ustawienie stołów w stylu angielskim tzn, goście siedzą przy okrągłych stołach.
    Opcjonalnie mamy do wyboru stoły na 6, 8, 10 i 12 osób.
    Mamy do wyboru obrusy w kolorze białym lub ecru.
    Standardowa dekoracja to:  żywe kwiaty, świece, a każda zastawa udekorowana jest bordową serwetką.
  3. Na życzenie ustawiamy też stoły prostokątne.
  4.          Dzieci do lat 4 / gratis, dzieci do lat 10 / opłata 60%, zespół, DJ, kamerzysta, fotograf , ksiądz / opłata również 60 %.

Oczywiście jest to podstawowy pakiet, który najlepiej pasuje do stylistyki i kolorystyki wnętrza i jest on wliczony w cenę przyjęcia, ale na życzenie możemy dostosować wystrój do Państwa potrzeb.
Przebieg uroczystości weselnej:
  1. Para młoda witana jest przez rodziców chlebem i solą.
  2. Kelnerzy czestuja gości kieliszkiem szampana.
  3. Na życzenie pary młodej udostępniamy również garderobę w której młodzi mogą się przebrać lub odświeżyć a karmiące matki mogą nakarmić swoje dzieci.
  4. Ponadto udostępniamy na życzenia fotelik dla małego dziecka dla ułatwienia karmienia przy stole.
  5. Jeśli wśród gości weselnych są wegetarianie, przygotowujemy dla nich odrębne menu.
  6. Proponowane przez nas menu jest jedynie poglądowe i może być korygowane.
  7. W opcjach dodatkowych proponujemy prosiaki lub świniaki pieczone, happy hour - kolorowe drinki na barze.
  8. Uroczystość weselną może ponadto uświetnić wyjątkowy pokaz tańca w wykonaniu tancerek Teatru Variete Muza we fragmentach naszych rewii, jak również popisy wokalne naszych solistów a także inne niespodzianki np. magik, żonglerzy, pokaz laserowy.
  9. Na życzenie możemy pomóc w doborze zespołu muzycznego oraz DJ'a jak również fotografa i kamerzysty.
  10. Dysponujemy profesjonalnym oświetleniem i nagłośnieniem, dzięki czemu zbudujemy odpowiedni klimat na tej wyjątkowej uroczystości.
  11. Dysponujemy dużym ekranem i rzutnikiem i możemy dla Państwa gości wyświetlić przygotowany przez Was film, czy animację.
  12. Na życzenie młodzi małżonkowie mogą do ślubu pojechać dorożką, limuzyną lub zabytkowym samochodem a my zajmiemy się dopracowaniem szczegółów również w tym zakresie.
  13. Istnieje możliwość dostarczenia własnego alkoholu (z banderolą) na uroczystość weselną przez parę młodą, ale wtedy pobieramy opłatę za „korkowe”. Jego wysokośc zależna jest od liczby gości.
  14. Dopuszczamy także wzbogacenie stołu wiejskiego lub słodkiego ciastami lub mięsami własnej roboty a także nalewkami, jednak po wcześniejszym złożeniu na nasze ręce oświadczenia, że ponoszą Państwo za nie pełną odpowiedzialność.
  15. Dysponujemy katalogami tortów. Chętnie je dla Państwa zamówimy.
 SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z NASZEJ OFERTY
PRZYKŁADOWE MENU
Aperitiff
*Powitanie chlebem i solą
*Kieliszek wina musującego
Obiad Weselny
*Rosół z makaronem własnego wyrobu
Danie gorące
*Roladka z polędwiczki wieprzowej ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, w sosie serowo-bazyliowym podawana na puree bazyliowym z sałatką wiosenną
Dania dla dzieci
*Fileciki drobiowe panierowane z frytkami i sałatką z sosem majonezowym
Wiejski stół
*Kiełbasy
*Karkówka
*Boczek
*Swojski smalec
*Wiejski chleb
*Ogórki kiszone
Przekąski zimne – bufet i półmiski na szwedzkim stole
*Mięsa pieczone (karkówka szpikowana czosnkiem, schab ze śliwką, rolada z boczku)
*Roladka schabowa po warszawsku na kremie musztardowym
*Terrina drobiowa nadziewana pieczarkami
*Łosoś pieczony w cieście francuskim podany na kremie chrzanowym
*Caprese – mozarella z plastrami świeżego pomidora i bazylią
*Śledź staropolski z cebulą i jabłkiem
Sałatki
* Sałatka Cezar, z grillowanym kurczakiem, rusztowanym boczkiem, mix sałat, pomidor ogórek
*Sałatka z fasoli czerwonej, szynki, rodzynek z sosem koktajlowym
* Sałatka grecka
Dania gorące - wieczorne
*Zupa krzepka
*Udziec z kurczaka z sosem miodowo-musztardowym serwowane w podgrzewaczach na stole bufetowym
*Makaron pene z łososiem i szpinakiem
*Pierogi domowe mix
Napoje zimne
* woda mineralna, soki, napoje gazowane
* napoje gorące – bufet kawowy
* kawa, herbata bez ograniczeń
Bufet słodki
*Fontanna czekoladowa z owocami,
*Panna Cotta waniliowa z sosami, waniliowym i malinowym,
* Sernik własnego wypieku
* Szarlotka własnego wypieku
* Owoce
POPRAWINY

* żurek z białą kiełbasą i jajkiem

* karkówka w sosie pieprzowym, ziemniaki opiekane, sałatka ze świeżych warzyw w sosie vinegrete

* dania z dnia poprzedniego


wesele.jpg

Related Articles